Nya äventyr på Zeeland!

Hej!

Nu har vi firat nyår med bravur i Sydney och samtidigt välkomnat Matilda och Sara till Australien. Dessvärre lyckades jag inte ta några foton på nyår, men det gjorde de nyanlända tjejerna desto bättre. Om ni vill se bilder från nyår och lite mer detaljer kring hur det gick till rekommenderar jag er att besöka tjejernas blogg.

Efter nyår åkte vi alla hem till Peter med familj och har bott här i en knapp vecka. Under denna vecka har syster och Sara fixat med deras resa i Australien och vi har bokat resa till Nya Zeeland. Resan över gick på 1800 kronor och vi flyger torsdag.

Vad ska vi då gör på Nya Zeeland? Jo, vi ska hyra en bil vid landets norra spets och på en knapp månad lyckas upptäcka allt vad landet har att erbjuda och samtidigt ta oss ner till södra Nya Zeeland. Exempel på saker som vi kommer att göra är fallskärmshopp, forsränning, grottklättring, bungyjump, helikoptertur (eventuellt) och naturligtvis kommer vi att njuta av den natur som landet ska vara så berömd för.

Sagan om ringen spelades dessutom in på Nya Zeeland och just därför ska vi se flera utav de platser där filmen spelats in, exempelvis Hobbiton. Det återstår att se omfattningen av vår resa i midgårds fotspår i och med att jag dessvärre reser med två personer som saknar helt intresse för filmerna. Dock går detta inte att missa!

Nu ska här packas!

Hälsningar,
Emil