Guldkusten nästa

Sitter just nu på ett internetcafé i Byron Bay ska försöka få ihop ett litet blogginlägg. Ni får ha överseende med att det kanske inte håller världsklass, för är helt slut och dessutom vrålhungrig.

Men i alla fall, nu har vi varit i Byron Bay i nästan en vecka. Vi har surfat, sprungit på ormar (3 stycken inom loppet av en kvart!), ödlor, valar samt även en haj, träffat en drös av sköna människor och även hunnit med att festa till gryningen. Med andra ord – första veckan på resande fot utmed Australiens östkust kan kort sammanfattas som riktigt grym!

I morgon (söndag) lämnar vi Byron Bay för att se vad Guldkusten har att erbjuda. Har ännu inte kollat in något hostel eller liknande på nätet, men då det inte är högsäsong för backpackers är det inga problem att få plats.

Väl på Guldkusten lär det bli en del surfing och festande även där. Vi har även i tankarna att se om arbetsmarknaden har något att bjuda på. Lyckas vi hitta jobb är det mycket möjligt att vi slår oss ner i några veckor på Guldkusten/Surfers Paradise.

Nu följer lite bilder från veckan som gått, vissa bättre än andra. Tyvärr gick kameran sönder för ett par dagar sedan, men som tur är undervattenskameran på ingång från Sverige och att fota med en smartphone går så klart också fint.

IMAG0501

Utsikt från promenaden till fyren i Byron Bay.

IMAG0510

En av ormarna vi såg.

IMAG0524

Emil vid Australiens östligaste punkt.

IMAG0529

Utsikt från fyren i Byron Bay.

IMAG0536

Emil, Joe (Rooney) och Francesco (Totti).

IMAG0514

En ödla som vi såg på vår promenaden till fyren.

/Erik

2 thoughts on “Guldkusten nästa

  1. Mark K

    Byron Bay har jag varit i 1988! Nice! Njut av Australien det är ett skönt ställe med minen för livet.

Comments are closed.