Boende på Guldkusten

Det finns gott om boenden på Guldkusten att välja och vraka mellan. Vad man helst vill ha är naturligtvis någonting som ligger mellan centrum och stranden, men ska man det tenderar priset att skjuta i höjden. Därför bör man nöja sig med ett som ligger ganska nära centrum och inom gångavstånd till stranden. Samtidigt ska boendet vara prisvärt och hålla en inte allt för låg standard. Vi rekommenderar följande hostel:

Aquarius BackpackersAquarius-Backpackers

Aquarius ligger i Southport och är faktiskt rekommenderat utav Lonely Planet som ett riktigt bra hostel. Det är mycket rent, färgglatt och du kommer garanterat ha en bra tid på Aquarius. De hjälper också med jobbsök i och med deras anslagstavla dit arbetsgivare sätter upp posters. Rum från $35/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Aquarius Backpackers

Backpackers In Paradisebackpackers-in-paradise

Backpackers In Paradise är ett perfekt ställe att bo på om du vill bo i Surfers Paradise. De ligger inte allt för långt ifrån stranden och har relativt nära till Woolworths (mathandel). Hostelet har riktigt bra faciliteter med pool, pingisbord, egen bar och ett riktigt bra kök. Rummen är alltid snygga och städade. Det bästa med hostelet är förmodligen att man enkelt kan få en special-deal om man är bra på att snacka. Du bör alltså ha möjlighet att bo billigare är det nuvarande rumspriset från $25/person per natt.

Läs mer och boka nätter Backpackers In Paradise

Leave a Reply