Boende i Sydney

Det finns gott om boenden i Sydney att välja och vraka mellan. Vad man helst vill ha är naturligtvis någonting som ligger antingen i centrum eller vid någon utav stränderna. Samtidigt ska boendet vara prisvärt och hålla en inte allt för låg standard. Vi rekommenderar följande hostel:

Elephant BackpackersElephant-Backpackers

Elephant Backpackers är ett av de billigaste alternativen I Sydney. De har stora och luftiga rum och bra säkerhet i och med stora skåp där man kan låsa in allt av värde. Toaletterna är visserligen inte i toppklass och köket lämnar lite övrigt att önska, men med tanke på priset är det mycket prisvärt. Elephant Backpackers ligger nämligen väldigt bra och alldeles intill The Royal Botanic Garden i Sydney vilket är mycket centralt. Rum från $22/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Elephant Backpackers

Home BackpackersHome-Backpackers

Home Backpackers är ett enkelt hostel som är perfekt för dig som vill bo billigt. Hostelet ligger precis vid centralstationen i Sydney och alltså mycket nära om du kommer med buss, eller tåg in till staden. Deras faciliteter är helt okej, med fräscha duschar. Däremot är rummen lite sunkiga, men gamla heltäckningsmattor och gamla madrasser. Köket är i minsta laget, men fungerar. Däremot finns det dåligt med ställen att äta på. Rum från $25/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Home Backpackers

Base Sydney – BackpackerBase-Sydney

Base i Sydney är ett väldigt fräscht hostel som ligger mycket centralt i Sydneys stadskärna. Köket är mycket välutrustat och det är enkelt att laga sig en god måltid, vilket inte allt för ofta är fallet när det kommer till hostel i storstäderna. Det var riktigt bra säkerhet med låsbara lådor under sängarna där det gick att förvara allt av värde och lite till. Något negativt med Base är att det är få eluttag i rummen och i duscharna gick det inte att låsa om sig, utan det var endast draperier som skylde en. Base är sammantaget ett mycket rekommenderat hostel för din vistelse i Sydney. Rum från $32/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Base Sydney – Backpacker

Leave a Reply