Boende i Cairns

Det finns gott om boenden i Cairns att välja och vraka mellan. Vad man helst vill ha är naturligtvis någonting som ligger mellan centrum och lagunen, eller precis vid något utav dem. Samtidigt ska boendet vara prisvärt och hålla en inte allt för låg standard. Vi rekommenderar följande hostel:

Gilligan’s – För folket som älskar att Gilligan'sfesta

Gilligan’s är ett perfekt ställe att bo på om man vill festa. Gilligan’s är inte bara ett hostel utan också en utav Cairns störst nattklubbar med riktigt bra fester. Själva hostelet i sig är väldigt fräscht och snyggt. Man får verkligen känslan av att bo på hotell snarare än hostel. Rum går att finna från $24/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Gilligan’s

Cairns Work & Play – För dig som vill jobba i CairnsCairns-Work-Play

Cairns Work & Play är ett så kallat Working Hostel där själva hostelet ser till att du får jobb. Det är relativt billigt och ger dig alla möjligheter att få dig ett jobb inom kort i Cairns. Här har du chans och kommer förmodligen att stanna i flera månader om allting går enligt planerna.

Läs mer och boka nätter på Cairns Work & Play

Flying Monkey Backpacker – Bo billigt precis vid lagunenFlying-Monkey

Vill du bo billigt och väldigt centralt är detta alternativet för dig. Det finns flera hostel som ligger precis vid lagunen, men detta är det hostel med garanterat högst standard och som är mest prisvärt. Det kommer inte att vara det bästa och fräschaste hostel du bott på, men det duger gott och väl för att trivas. Dessutom är stämningen på hostelet mycket bra. Rum från $18/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Flying Monkey Backpacker

Leave a Reply