Boende i Byron Bay

Det finns gott om boenden i Byron Bay att välja och vraka mellan. Vad man helst vill ha är naturligtvis någonting som ligger mellan centrum och stranden, eller precis vid något utav dem. Samtidigt ska boendet vara prisvärt och hålla en inte allt för låg standard. Vi rekommenderar följande hostel:

Arts Factory LodgeArts-Factory

Arts Factory Lodge är som mest kända för sin otroliga atmosfär. Det är en riktigt bra stämning på stället med riktigt sköna personer. Det ligger visserligen inte väldigt centralt i Byron, men det åker shuttle busses mellan staden och hostelet titt som tätt. Det finns både café och bar på stället samtidigt som det också finns små regnskogar på området. Något som inte är riktigt optimalt är köket, som är något för litet, men det går alltid att lösa om man vill. Rum från $40/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Arts Factory Lodge

Backpackers Inn on the Beachbackpackers-in-byron-bay

Backpackers Inn on the Beach är ett mycket mysigt, trevligt och välplacerat hostel. Hostelet är bland de billigaste i Byron och är dessutom fräsch och snyggt. Det som förmodligen är bland det bästa med hostelet är dess läge. Hostelet ligger bara 50 meter ifrån stranden och stranden är underbar. Dess faciliteter är dessutom inte fy skam, med både beachvolleybollplan, pool, badkar och allt annat. Dessvärre finns det inte gratis Wifi, men å andra sidan får man låna hostelets bodyboards gratis. Rum från $22/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Backpackers Inn on the Beach

Leave a Reply