Boende i Airlie Beach

Det finns gott om boenden i Airlie Beach att välja och vraka mellan. Vad man helst vill ha är naturligtvis någonting som ligger i närheten, eller mitt i centrum och därmed också nära lagunen. Samtidigt ska boendet vara prisvärt och hålla en inte allt för låg standard. Vi rekommenderar följande hostel:

base-airlieBase Airlie Beach

Base är ett mycket bra hostel som ligger i hjärtat av Airlie Beach. Med en alldeles egen bar, Down Under bar, är stämningen på topp och hostelet lämpar sig utmärkt att bo på strax innan och efter en tripp ut till The Whitsunday Islands. På Base finns det möjlighet att både förvara väskor och bil under resan till ögruppen strax utanför. Rum från $26/person per natt

Läs mer och boka nätter på Base Airlie Beach

Nomads-AirlieNomads Airlie Beach

Nomads är ett riktigt bra hostel och deras hostel finns över hela Australien. Detta hostel är mycket fräscht med en stor swimmingpool. Visserligen hade det inte behövts då hostelet ändå ligget i hjärtat utav Airlie Beach. Rum från $27/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Nomads Airlie Beach

magnums-airlieAirlie Beach Magnums

Magnums är ett underbart hostel där man får chansen att bo i små stugor ute i en djungel som byggts upp. Hostelet har gratis wifi som finns att tillgå i en liten stuga mitt i djungeln mellan alla stugor. Du är garanterad en mycket mysig vistelse på detta hostel som dessutom är mycket billigt. Rum från $22/person per natt.

Läs mer och boka nätter på Airlie Beach Magnums

Leave a Reply